رونمایی از نمایشگر فوق باریک و منعطف AMOLED سامسونگ
کاروان سامسونگ در صبح دوم نمایشگاه با در دست داشتن صفحه نمایشگر فوق نازک منعطف خود نظر بازدید کنندگان زیادی را به خود جلب کرد. این صفحه نمایشگر 4.5 اینچی از نوع AMOLED بسیار زیبا و شفاف به نظر می رسد و می تواند همانند یک ورقه کاغذ به راحتی لوله شود و استوانه سیگاری شکلی با قطر یک سانتیمتر را ایجاد کند.
ویژگی منعطف بودن نمایشگر ها از ضخامت های بسیار بسیار اندک آنها ناشی می شود. ضخامت این نمایشگر نیز تنها 0.3 میلیمتر است و اگر از لبه به آن با دقت نگاه شود، می توان تنها یک خط به چشم دید. در ساخت قالب این نمایشگر از یک زیر لایه پلاستیکی ویژه استفاده شده و لایه AMOLED بر روی یک فویل استیل نصب شده است. به نظر می رسد که در آینده ای نه چندان دور بتوانیم گوشی موبایل خود را لوله کنیم و آن را همانند یک خودکار سر جیب و یا شاید هم پشت گوش خود بگذرایم!
دانش > دانشهای بنیادی - پنجمین کنفرانس سالوی که در اکتبر 1927 / مهر 1306 در بروکسل بلژیک برگزار شد، میزبان بزرگترین فیزیکدانان آن روزگار بود و عکس دستهجمعی این گروه، مشهورترین عکس دنیای فیزیک لقب گرفته است.
ردیف اول: اوون ریچاردسون (نوبل فیزیک 1928) - چارلز ویلسون (نوبل فیزیک 1927) - چارلز گویه - پل لانگهوین - آلبرت اینشتین (نوبل فیزیک 1921) - هنریک لورنتز (نوبل فیزیک 1902) - ماری کوری (نوبل فیزیک 1903 و نوبل شیمی 1911) - مکس پلانک (نوبل فیزیک 1918) - اروینگ لنگمویر (نوبل شیمی 1932)